Vse cene so z DDV | |

Pladnji PALMA 45 x 29 cm, 5 kos

Koda izdelka: 57624
Cena: 8,55 €
NA ZALOGI: 43
Količina:
KOLIČINA CENA
Od 1 8,55 €
Od 12 8,13 €
Od 36 7,95 €
Naj vas očara naša lepa posoda izdelana iz palmovih listov. Posoda za enkratno uporabo? Palmovi listi? Je to resnično list? Da! Želimo vam razložiti, kako so uporabljeni palmovi listi in kje lahko uporabljamo posodo iz palmovih listov.
Obogatite vaš dogodek s posodo iz palmovih listov
Zaradi posebne strukture palmovih listov ima vsaka posoda iz palmovih listov vedno edinstven oprijem. Z uporabo posode iz palmovih listov boste konkurirali ostali posodi za enkratno uporabo in poskrbeli ne samo za okolje ampak tudi videzu. Ali uporabite v rustikalnem ali modernem prostoru, bodo vaše stranke in gosti naravnost navdušeni. V Indiji uporabljajo posodo iz palmovih listov že stoletja za praznovanja in poroke. Pogostite tudi vi z ekološko, dekorativno posodo iz palmovih listov.


Barva: rjava
Dolžina: 45 cm
Širina: 29 cm
Višina: 2.5 cm
Material: odpadni palmovi listi
  • Material v naravi popolnoma razpade v roku 60 dni
  • Primerno za mikrovalovno pečico
  • Primerno za zmrzovalnik
  • Primerno za kompostiranje

Pri BIO pladnjih izdelanih iz palmovih listov, uporabljajo za izdelavo le-teh odpadne liste. So zelo dobra alternativa običajnim pladnjem iz aluminija ali plastike. So popolnoma biološko razgradljivi in so predelani brez kemičnih dodatkov in premazov.
Glede stabilnosti in nevtralnega okusa: Kot naravna osoda za enkratno uporabo je uporabna za kratkotrajno uporabo. Za pakiranje je primerna samo za suho hrano. Prosim pazite: Tekoča živila (kot npr. juhe) ne puščajte na posodi več kot 15 minut. Vprimeru, da je hrana zelo vlažna ali mastna, ne puščajte na njej več kot 30 minut.

Pakiranje v kartonu: 12 x 5 kosov

Količina: 5 kosov

 
Barva: Naravna
Material: Palma
Oblika: Ovalna
# Vpišite iskalno besedo in pritisnite ENTER za iskanje ali ESC za prekinitev